بیانیه حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه جیرفت در محکومیت وهن به قرآن کریم در سوئد
یکشنبه، 18 تیر 1402
حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه جیرفت در محکومیت وهن به قرآن کریم در سوئد بیانیه صادر کرد

میان شعله می‌سوزد مگر باران؟ نمی‌سوزد

اگرچه «جسم» هم آتش بگیرد، «جان» نمی‌سوزد

بسم الله الرحمن الرحیم

«قُلْ یَا أَهْلَ الْکِتَابِ تَعَالَوْا إِلَیٰ کَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِکَ بِهِ شَیْئًا وَلَا یَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللَّهِ فَإِن تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ» به اهل کتاب پیشنهاد بده: «بیایید بر سر اصول و ارزش‌هایی که بین ما و شما مشترک است، تمرکز کنیم؛ فقط خدا را عبادت کنیم و به او شرک نورزیم و افرادی از خودمان را به جای خدا ارباب‌های خود ندانیم».

اگر با این پیشنهاد هم مخالفت کردند، بگویید: «گواه باشید که ما تسلیم حق هستیم و مسلمانیم» (آل عمران / 64)

متأسفانه بار دیگر در سوئد شاهد اقدامی نفرت انگیز و موهن علیه قرآن کریم و اهانت به کتاب آسمانی نزدیک به دو میلیارد مسلمان آن هم در روز عید بزرگ قربان بودیم.

به آتش کشیدن قرآن توسط یک شخص تندرو و جاهل با حمایت و نظارت پلیس سوئد یک جنایت فردی نیست، بلکه یک جنایت دولتی است.

این اقدام نشانه پَستی فرد و دولت است و همه جنایت‌هایی که توسط جاهلیت اروپا انجام می‌شود از همین نوع و یک جنایت مشترک است.

بسیج دانشجویی دانشگاه جیرفت ضمن محکوم کردن این توهین غیر قابل گذشت، خواستار واکنش‌های غیرتمندانه و دشمن‌شکن از طرف تمامی دوستداران قرآن، علیه امثال چنین اتفاقات است و مراتب اعتراض خود را به دولت سوئد و تمامی هتاکان به ارزش‌های الهی و اسلامی اعلام می‌دارد و خواهان اشدّ مجازات برای توهین کنندگان به قرآن عزیز است.

تمام جان و دل ما فدای قرآن...

والسلام و علیکم

سعید نیک نفس دهقانی