ادای احترام کارکنان دانشگاه جیرفت به قران کریم
یکشنبه، 18 تیر 1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در پی اهانت به قران کریم در یک کشور به ظاهر مدافع حقوق بشر هیئت رئیسه به همراه جمعی از کارکنان دانشگاه جیرفت ضمن تجمع در محل نماز خانه دانشگاه و ادای احترام به کلام وحی، با صدور بیانیه ای اقدام شنیع کشور سوئد را محکوم و از نهادهای حقوقی، بین المللی، اسلامی خواسته شد مانع ادامه وهن به کلام پرودگار و خشم مسلمانان شوند.

در این بیانیه امده است اقدام خصمانه هتک حرمت  به قران کریم در کشورهای به اصطلاح مهد دموکراسی تازگی ندارد ، این یک جنایت آشکار فرهنگی و اخلاقی است.

بیانیه کارکنان دانشگاه جیرفت مقامات و دولت سوئد را مسبب این فاجعه دانستند و از آنها  خواسته شده ضمن محکومیت این اقدام ضد بشری،  از قریب دومیلیارد مسلمان عذرخواهی و دل جویی شود.

در پایان بیانیه از سازمان کنفرانس اسلامی بعنوان مرجع پی گیری حقوق مسلمانان خواسته شده برخورد پشیمان کنند و  اقدامات قانونی در جهت مجازات عاملین و جلوگیری از تکرار  چنین حرکت‌هایی بعمل اورند.

گفتنی است بیانیه توسط حجه الاسلام اصغر شاهرخی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های جیرفت قرائت شد.