کسب رتبه برتر توسط مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه جیرفت
دوشنبه، 2 مرداد 1402
مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه جیرفت با کسب رتبه اول منطقه هشت و عنوان برتر در بین 174 دانشگاه، پژوهشگاه و مرکز آموزش عالی توسط وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، نشست سراسری مشاوران امور بانوان و خانواده رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و فخرالسادات نصیری، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست هفت دانشگاه؛ دانشگاه تهران، دانشگاه جیرفت، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، دانشگاه لرستان، دانشگاه ایلام، دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه شیراز بر اساس ارزیابی عملکرد مشاور امور بانوان و خانواده، عنوان برتر را کسب و از سوی وزیر علوم تجلیل شدند.

در این میان دانشگاه جیرفت رتبه اول منطقه هشت و مقام برتر کشوری در حوزه زنان و خانواده را کسب کرد و لوح سپاس به سرکار خانم دکتر بهاره پارسا مطلق مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده از طرف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اهدا شد.

گفتنی است این نشست همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب برگزار شد.