فرصتی استثنایی برای کسب مهارت کارآفرینی توسط دانشجویان
چهارشنبه، 11 مرداد 1402
در یک فرصتی استثنایی برای دانشجویان علاقه‌مند به کسب مهارت کارآفرینی در دانشگاه جیرفت، «طرح ملی ترویج کارآفرینی» به صورت کشوری با سهمیه محدود و با حمایت مالی برای دانشجویان دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر آتنا نعیمی مدیر گروه ارتباط با جامعه و صنعت در این باره بیان داشت: این طرح با هدف شناسایی استعدادهای دانشجویان، توانمندسازی افراد و فراهم‌کردن زمینه مناسب برای ایجاد کسب و کارهای موفق و کارآفرینانه برای نخستین بار در کشور برگزار می‌شود که دانشجویان دانشگاه جیرفت نیز می‌توانند در آن شرکت نمایند.

وی همچنین مزیت‌های طرح ملی کارآفرینی را به شرح ذیل برشمرد:

ایجاد فضای عادلانه آموزشی برای همه دانشجویان علاقه‌مند

آموزش مبانی کارآفرینی به متقاضیان توسط کارآفرینان برتر استانی و کشوری

نیازسنجی ظرفیت های کارآفرینی و فناوری و جهت دهی دانشجویان به سمت ایجاد کسب و کارهای جدید

حمایت مالی بلاعوض به دانشجویان متقاضی شرکت در دوره طی دو مرحله (آموزش مبانی مقدماتی و آموزش مهارت های پیشرفته)

آشنایی متقاضیان با کارآفرینی به عنوان مسیر پیشرو قبل از فارغ التحصیلی

آموزش متقاضیان برای ورود به دنیای اشتغال

اعطای گواهی معتبر پایان دوره طرح ملی ترویج کارآفرینی

پرداخت وام بدون بهره به متقاضیان پس از گذراندن دوره (در صورت ایجاد واحد یا هسته فناور)

دکتر نعیمی شماره تلفن دفتر ارتباط با جامعه و صنعت برای کسب اطلاعات بیشتر را 03443213000 (داخلی 170) اعلام و بیان داشت: دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.nepp.ir مراجعه نمایند.