رئیس دانشگاه جیرفت بمناسبت شهادت سرگرد آزاد آور پیامی صادر کرد.
شنبه، 14 مرداد 1402
رئیس دانشگاه جیرفت بمناسبت شهادت سرگرد آزاد آور پیامی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت، افتخاریست بزرگ از سوی یگانه پروردگار عالم که تنها نصیب بندگان خاص او می‌شود. افتخار دفاع از امنیت وطن، توفیق مضاعفی برای شهیدان این مرز و بوم است که گام در صیانت از آسایش مردم و میهن عزیزمان نهاده‌اند.

ایثار و از خودگذشتگی زیبنده انسان‌های فداکار و جان برکفی است که همواره در جهت رسیدن به معبود برای خدمت به مردم تلاش و مجاهدت می‌نمایند و بدون شک راه شهادت ادامه خواهد داشت و به قول بیان سردار عزیزمان حاج قاسم سلیمانی "باید شهید بود تا شهید شد".

اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه جیرفت شهادت شهید والامقام مدافع امنیت "سرگرد میلاد آزاد آور" را به محضر مقام معظم رهبری، پرسنل خدوم نیروی انتظامی و خانواده معظم این شهید والامقام و مردم شهیدپرور و انقلابی جنوب کرمان، تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال مسئلت دارم روح پاک وی را با ارواح طیبه اولیا طاهرین محشور فرموده و همگان را در مسیر پیمودن راه نورانی شهیدان سرافراز، موفق و موید بدارد.

حسین شکفته

رئیس دانشگاه جیرفت