معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت: تزریق امید و امیدآفرینی به دانشجویان مهمترین نیاز سال تحصیلی جدید
یکشنبه، 19 شهریور 1402
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت ماموریت مهم اساتید در سال تحصیلی جدید را تزریق روحیه امیدآفرینی در بین دانشجویان دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر امیدعلی اسماعیلی‌پور در دیدار با اعضای هیات علمی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد، افزود: ما وظیفه داریم جدای از وظایف آموزشی و پژوهشی در زمینه تزریق روحیه امید آفرینی برای دانشجویان کار کنیم تا دانشجویان به عنوان آینده‌سازان کشور با روحیه خودباوری و اعتماد به نفس بیشتر بتوانند  در آینده کشور موثر باشند.

وی افزود: ما باید همانند فرزندانمان با آن‌ها رفتار کنیم و جوانان را برای مواجه با چالش‌های آینده آماده کنیم.

دکتر اسماعیلی با تاکید بر لزوم رعایت نظم در امور مختلف، بیان داشت: موضوع نظم و رعایت اصول حرفه‌ای از مهم‌ترین مسائل مدنظر برای شروع سال تحصیلی جدید خواهد بود.

وی همچنین در این نشست  با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه معاونت آموزشی  از جمله تصویب  رشته‌های جدید و توجه به امور پژوهشی، تاکید کرد: در بخش‌های مختلف تحقیقات مورد نیاز منطقه که توجه کمتری به آن شده است، فعالیت نمایند تا دانشگاه در شاخص‌های مختلف مدنظر وزارت ارتقاء یابد.