رئیس دانشگاه جیرفت آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت
دوشنبه، 3 مهر 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

به نام خداوند جان و خرد

درخت تو گر بار دانش بگیرد

به زیر آورد چرخ نیلوفری را

سپاس خدایی را که انسان را به زیور دانایی آراسته و رحمت بی‌پایان خود را بر وی ارزانی داشته است. گرچه پاییز فصل ریزش برگ‌ها در دل طبیعت است، اما در ایران، آغازی برای بهار دانش، رویش و شکوفایی دانایی از پنجره مدارس و دانشگاه‌هاست.

بسیار خرسندم که سال گذشته با تلاش همکارانم شاهد پیشرفت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، فناوری و کارآفرینی در دانشگاه جیرفت بودیم، این موفقیت حاصل اتحاد و همدلی  کارکنان در این واحد دانشگاهی بود.

امسال آغاز سال تحصیلی مقارن شده است با آغاز امامت حضرت مهدی موعود (عج)، که با گرامیداشت و تبریک این روز، این تقارن را مایه برکت دانسته و آغاز سال تحصیلی جدید را خدمت اعضای هیأت علمی، یاوران علمی، دانشجویان و به ویژه دانشجویان نوورود تبریک عرض نموده و امیدوارم فصل جدید دانش با صمیمیت، تلاش و کوشش افزون‌تر، شروع شود و به مهارت‌افزایی و تولید فناوری مورد نیاز منطقه استوار گردد، و نتیجه آن به حداقل رسیدن چالش‌های کشور باشد.

ایام بکام

حسین شکفته