رونمایی از پوستر "سوگواره اولین شهیده راه ولایت"
دوشنبه، 15 آبان 1402
آیین رونمایی از پوستر "سوگواره اولین شهیده راه ولایت" در حاشیه‌ی نشست شورای‌های فرهنگ عمومی جنوب استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت حجت الاسلام والمسلمین اصغر شاهرخی در این باره گفت: این سوگواره با همکاری دانشگاه جیرفت،  دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های جیرفت و بسیج دانشجویی برگزار خواهد شد.

وی اظهارداشت: این سوگواره در بخش‌های چندرسانه‌ای، هنری، ادبی و بخش ویژه (حاج قاسم منادی اتحاد جهان اسلام) برگزار خواهد شد که مهلت ارسال آثار به این سوگوار تا 1 دی 1402 و اختتامیه آن همزمان با سالروز شهادت سردار دل‌ها در دانشگاه جیرفت برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام شاهرخی از جامعه هنرمندان، فرهنگیان، دانشجویان و دانش‌آموزان خواست که با ارسال آثار خود در این سوگواره شرکت کنند.

وی همچنین یادآور شد که به برندگان هر بخش جوایز ارزنده‌ای یه شرح ذیل اهدا خواهد شد.

نفر اول هر بخش: 20 میلیون ریال

نفر دوم: 15 میلیون ریال