سرپرست مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت گفت: 70 نوع غذا، کیک و دسر بومی از اقصی نقاط کشور در قالب 28 تیم در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی
دانشگاه جیرفت، دکتر فاطمه شهدادی ادامه داد: در یک رقابت جذاب و دیدنی این غذاها
از سفره های جنوب تا شمال از شرق تا غرب کشور توسط دانشجویان بومی و غیربومی طبخ
شده بود.
عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی در ادامه تصریح کرد: این جشنواره در 3 بخش غذای اصلی، کیک، شیرینی و دِسر برگزار شد.
وی
مهمترین شاخصه این جشنواره را غذاهای کاملاً ایرانی برشمرد و عنوان کرد: این غذاها
بدون افزودنی های مدرن از قبیل سوسیس، کالباس و سس های پرچرب درست شده است که با
استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد.
دکتر شهدادی
در پایان نسبت به غذاهای برتر گفت: کیفیت
غذاهای ارائه شده بسیار بالا و رقابت نزدیک است و تلاش خواهیم کرد تا اوایل هفته
نظرات هیئت داوران را اعلام نماییم.