جذب دانشجو به شیوه استاد محور در دانشگاه جیرفت
شنبه، 19 خرداد 1403
دانشگاه جیرفت در راستای اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر، در نظر دارد برای سال تحصیلی 1404-1403 در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری براساس آیین نامه ابلاغی وزارت عتف و به استناد آئین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت نسبت به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری استعداد درخشان «به شیوه استاد محور» مبتنی بر نظام ایده ها و نیازها (نان)، اقدام نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دانشجویان و دانش آموختگان واجد شرایط دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور می توانند حداکثر تا تاریخ 2 تیرماه 1403 نسبت به تحویل حضوری مدارک خود به دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه اقدام نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر فایل فراخوان ثبت نام را دانلود کنید و نسبت به تکمیل فرم ها مربوطه اقدام نمایید.

فراخوان ثبت نام (فایل پی دی اف - فایل Word)

منبع: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه