با حضور 23 زوج، جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه جیرفت برگزار شد
سه‌شنبه، 29 خرداد 1403
جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه جیرفت، در شب عید قربان، با حضور 23 زوج (19 زوج دانشجو و 4 زوج از کارکنان این دانشگاه که طی یک سال گذشته ازدواج نمودند)، همراه با برگزاری مراسمی شاد در تالار شهدای دانشجو این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در این مراسم ازدواج را شروع فصلی جدید در زندگی انسان دانست و از خود گذشتگی و صبر را مهمترین پارامترها در شیرین شدن طعم زندگی بیان داشت.

وی افزود: ازدواج در سن جوانی و در محدوده سن دانشجویی بسیار خوب و ارزشمند است و اگر با کسب مهارت همسرداری و زندگی مشترک خوب مدیریت شود، موجب تقویت حالات روحی، روانی، عاطفی و حتی مادی شما خواهد شد و این یک پیام الهی است که با ازدواج، درهای رحمت خداوند به روی شما گشوده خواهد شد.

گفتنی است که از 9 خانواده از کارکنان دانشگاه که طی یک سال اخیر صاحب فرزند شده بودند نیز، تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، این آیین با سخنرانی و اجرای برنامه هایی توسط حجت الاسلام ایزدخواه کارشناس مسایل ازدواج صدا و سیما همراه بود.