مجوز رشته حقوق در دانشگاه جیرفت صادر شد
پنجشنبه، 28 تیر 1403
رئیس دانشگاه جیرفت از گشایش رشته پرکاربرد حقوق بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه جیرفت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته بیان داشت: علم حقوق از جنبه‌های مختلفی زندگی انسان‌ها را در بر می‌گیرد و مقطع کارشناسی این رشته  از  پرکاربرترین آن‌هاست که متقاضیان زیادی در  دانشگاه‌های امروز دارد.

وی خاطر نشان کرد: این مقطع تحصیلی تاکنون در هیچ کدام از دانشگاه‌های دولتی استان راه‌اندازی نشده است و دانشگاه جیرفت اولین دانشگاه دولتی  استان است که توانسته بر اساس شاخصه‌های نیروی انسانی و آموزشی مجوز لازم از شورای گسترش برای گشایش این رشته را دریافت نماید.

دکتر شکفته ظرفیت پذیرش دانشگاه جیرفت در این رشته را 35 نفر برشمرد که از آغاز مهرماه 1403 که داوطلبین کنکور می‌توانند این رشته را در دانشگاه جیرفت به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی جنوب استان کرمان برای تحصیل انتخاب نمایند.

رئیس دانشگاه جیرفت در پایان یادآور شد: در اولین دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری 1403 کد این رشته اعلام و داوطلبین باید از این طریق دانشگاه جیرفت را انتخاب کنند.