پایان عملیات کرسی چینی و پی سازی سالن غذاخوری دانشجویان
سه‌شنبه، 9 مرداد 1403
در ادامه روند توسعه فضای فیزیکی سلف سرویس دانشجویی دانشگاه، عملیات کرسی چینی و پی سازی سالن غذاخوری این مجموعه، پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، کمبود فضای سلف سرویس غذاخوری دانشجویان دانشگاه یکی از چالشهای اساسی حوزه رفاهی این مجموعه آموزشی و پژوهشی است. در همین راستای رفع این نیاز  در دستور کار ویژه هیات رئیسه دانشگاه قرار گرفت، به طوریکه نهایتاً توسعه فضای سلف و سرویس در دستور کار قرار گفت و ساخت سالن غذاخوری به میزان قریب 500 مترمربع  تصویب شد.

تاکنون مراحل اولیه این پروژه اعم از نصب اسکلت، بتن ریزی کف، شناژ پایین و پی سازی، کرسی چینی و پر کردن فضای کرسی به اتمام رسیده و هم اکنون پروژه وارد مرحله دیوار چینی شده که به زودی آغاز خواهد شد.

گفتنی است مساحت سالن غذا خوری قبل 222 مترمربع بوده که پروژه جدید 484 مترمربع زیربنا دارد و ظرفیت ارائه خدمات به دانشجویان را به بیش از دو و نیم برابر افزایش خواهد داد.

منبع: معاونت پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه، دفتر فنی و امور زیربنایی