دو عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت در جمع دانشمندان برتر دو درصد جهان در سال 2024
پنجشنبه، 5 مهر 1403
بر اساس اطلاعات مندرج در اسکوپوس، دو عضو هیئت علمی دانشگاه جیرفت در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان در سال 2024 قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، بر اساس ارزیابی‌های انجام ‌شده در دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخص‌های شناخته شده و اطلاعات مندرج در اسکوپوس، دانشمندان دو درصد پر استناد جهان در سال 2024 معرفی شدند که خانم دکتر محبوبه شیرانی دانشیار گروه شیمی و آقای دکتر محمدحسین خانجانی دانشیار گروه شیلات دانشگاه جیرفت در این فهرست قرار گرفتند.

این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی 1960 تا 2023 در 22 حوزه موضوعی اصلی و 174 حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند، معرفی کرده است.

گفتنی است دکتر شیرانی و دکتر خانجانی به ترتیب با شاخص هرش 21 و 22 (h-index)، که تاکنون بیش از 50 و 40 مقاله علمی در مجلات معتبر بین‌المللی به چاپ رسانده و بیش از 1400 و 1200 مورد به مقالات ایشان استناد شده است.

همچنین دکتر خانجانی علاوه بر سال 2024، در سال 2023 نیز در لیست دانشمندان پراستناد دو درصد برتر جهان قرار داشت.