پیام رئیس دانشگاه جیرفت در پی شهادت دبیر کل حزب الله لبنان
رئیس دانشگاه جیرفت بمناسبت شهادت دبیر کل حزب الله لبنان پیامی صادر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم

یَـٰٓأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ یَنصُرۡکُمۡ وَیُثَبِّتۡ أَقۡدَامَکُمۡ

اى کسانى که ایمان آورده اید، اگر [دین] خدا را یارى کنید ،[او نیز] شما را یارى مى‌کند و گام هایتان را استوار مى‌سازد

شهادت مجاهد جلیل القدر سید مقاومت فرمانده توانای خط مقدم مقاومت امت اسلامی سید حسن نصرالله به فرمان تروریست جنایتکار  بنیامین نتانیاهو، جامعه علمی و دانشگاهی را سخت متاثر و اندوهگین  ساخت. این جنایت هولناک بدون پشتیبانی اطلاعاتی، لجستیکی و امنیتی آمریکای جنایتکار و هم پیمانان غربی و مدعی دروغین حقوق بشر  امکان پذیر نبود.

ملت شریف ایران و دانشگاهیان بدانند ساختار حزب الله لبنان و جبهه مقاومت بر اساس افراد سازماندهی نشده بلکه ساختار منسجم و مقتدری است که تک تک افراد آن دارای جانشین که بالاترین آرزوی آنها شهادت است تشکیل شده است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاهی دانشگاه جیرفت ضمن محکوم کردن این جنایت بزرگ، محضر مبارک ولی عصر (عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و همه ملت ایران، شهادت این سید عزیز و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت را تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

بدون شک غضب پروردگار بر جبهه کفر به همراه اراده جبهه مقاومت به مدد مسلمانان خواهد آمد و مجازات عاملین مقدر خواهد شد.

حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت

8 مهرماه 1403