گشایش رشته حسابداری در دانشگاه جیرفت
سه‌شنبه، 2 مرداد 1403
رئیس دانشگاه جیرفت گفت: باموافقت شورای گسترش آموزش عالی رشته حسابداری مقطع کارشناسی در دانشگاه جیرفت راه اندازی و از مهر ماه در دقترچه انتخاب رشته آزمون سراسری قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی گفت: طی سه سال هدف گذاری بر رشته های پرکاربرد و نیازمند جنوب استان در جهت تربیت نیروی انسانی کار آمد، موفق شدیم بر اساس ظرفیتهای ارتقاء یافته آموزشی اعم از نیروی انسانی و زیرساختهای آموزشی مجوز رشته حسابداری در مقطع کارشناسی را از شورای گسترش دریافت نماییم.

وی افزود: کد انتخابی این  رشته اثر گذار و پر مخاطب در اولین دفترچه راهنمای انتخاب رشته 1403 درج خواهد شد و داوطلبین می توانند از این طریق بزرگترین دانشگاه دولتی در جنوب کرمان را برای تحصیل انتخاب نمایند.

دکتر شکفته رشته حسابداری را از رشته های شناور در دانشگاه ها توصیف کرد و عنوان داشت:داوطلبین رشته های ریاضی، تجربی و انسانی می توانند از طریق آزمون سراسری در این رشته  ادامه تحصیل دهند.

گفتنی است دانشگاه جیرفت جامع ترین دانشگاه دولتی در جنوب کرمان است که در جیرفت کیلومتر 8 بزرگراه خلیج فارس واقع شده است.