دانشگاه جیرفت / آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
حضور استاندار کرمان در دانشگاه جیرفت/ همکاری در راستای توسعه دانشگاه جیرفت
نشست راهکارهای فرصت سازی در بحران ها از منظر حاج قاسم و ارائه الگوهای موفق مدیریتی با حضور شهردار منطقه 14 تهران در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
سومین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
همایش" عزت نفس"در دانشگاه جیرفت برگزار شد
اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد جهت نیمسال اول سال تحصیلی1403-1402 در دانشگاه جیرفت
تست ژیرو برای اینکه ببینیم خبر حذف میشود یا خیر
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه جیرفت بازدید کردند.
مسابقه طراحی سازه های کامپوزیتی دانش آموزی و دانشجویی به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد.
مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه جیرفت برگزار شد
جشن شب یلدا با حضور و استقبال گسترده دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
مراسم استقبال از شهید گمنام تازه تفحص شده در دانشگاه جیرفت برگزار گردید.
همایش ملی کشاورزی و سلامت
از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه جیرفت تجلیل شد.
اختتامیه رویداد استارت‌آپ دانشجو با استقبال بی نظیر دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
استارت آپ دانشجو در دانشگاه جیرفت آغاز شد
هفدهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران (آبخیزداری و امنیت پایدار غذایی)
 ...2019181716